Program våren 2020

26.02.19

Her er programmet for Barnas katedral våren 2020

For å melde dere på forestillingene velger dere kontakt/billetter, og trykk på "HER".

Velkommen til forestilling i Nykirken!

Farmors kongehus

Av og med: Adele Lærum Duus

Tenk å plutselig få en vaskeekte konge som gjest i huset sitt! I denne figurteaterforestillingen får du høre om alt det rare som skjedde da selveste kong Olav kom på besøk hjemme hos besteforeldrene mine på Voss. Farmors kongehus baserer seg på min nyeste billedbok, illustrert av Elisabeth Moseng.

Sted: Barnas katedral, Nykirken

Tid: 17. – 21. februar kl. 10.00

Varighet: ca. 45 min

Målgruppe: Småtrinnet

Pris: Gratis for skoleelever.

Kr. 50,- per person for barnehager/andre.

 

Påsken

Av Gabrielle Barth

Skuespillere: Stein-Ove Øygardslia, Dominika Minkacz-Siras og Gabrielle Barth.

Hvert eneste år får vi fri i påsken. Fri til å pynte med gule påskekyllinger, spise påskeegg og påskelam. Noen drar på hytten og andre steller i hagen. Men hvorfor har vi fri egentlig? Hvorfor er påske en kirkelig høytid?

Med denne forestillingen tar vi deg med tilbake til Jerusalem den historiske påskeuken for nesten 2000 år siden. Med en blanding av dukketeater, skyggespill og skuespillere gir vi liv til de viktigste hendelsene.

Sted: Barnas katedral, Nykirken

Tid: 23.mars - 3. april kl.10.00 og kl. 12.00

Varighet: Ca. 55 min

Målgruppen er 5-10 år.

Pris: Gratis for skoleelever.

Kr. 50,- per person for barnehager/andre.

 

Petronella Superhelt og piken med fyrstikkene

Av og med Gabrielle Barth

Klovnen Petronella elsker å fortelle historier og formidler dem helst med seg selv som skuespiller i flere roller, og med figurer og musikk. Spesielt de historiene hun selv synes er viktige, som forteller noe vi kan bli litt klokere av. For historier kan vel mer enn å underholde?

En dag Petronella forteller historien om Piken med fyrstikkene opplever hun at både hun selv og historien forandrer seg. På sin høyst personlige måte utforsker hun hva det vil si å være medmenneske og hvordan en kan klare å hjelpe når det trengs.

Dette er den andre forestillingen om den tidligere sirkusklovnen Petronella og hennes fortellerklovn-teater.

Sted: Barnas katedral, Nykirken

Tid: 2. – 5- juni kl. 10.00 og 11.30.

Varighet: Ca. 45 min

Målgruppen er 4-11 år

Pris: Gratis for skoleelever.

Kr. 50,- per person for barnehager/andre.