Program høsten 2018

11.01.18

Her er programmet for Barnas katedral høsten 2018.

Se under "kontakt/billetter" for å bestille billetter.

Velkommen til forestilling i Nykirken!

Farfars bombekrater

Adele Lærum Duus

Farfars bombekrater er en frittstående fortsettelse av Adele Lærum Duus' debut, billedboken Oldefars Ulveskinnspels, som handlet om å være doktor i gamle dager. Vi befinner oss fortsatt i det gamle doktorhuset på Voss, men denne gangen blir vi ledet tilbake til den tiden da tyskerne okkuperte landet, da det var vanskelig å være norsk doktor, man måtte spise lungemos og blodpudding, og gå i sko laget av fiskeskinn. Dette er like mye en historie om hverdagslivet som om de store dramatiske hendelsene under krigen. Og det er her magien ligger.

Tid: 29.okt - 2.nov kl. 10.00

Målgruppen er 3.trinn til 7.trinn

Den Magiske Skogen

Kompani 13

" Hva finnes i den magiske skogen? Fugler, insekter, larver, knopper og blader – og kanskje mer som vi ikke kan se? "

Forestillingen er uten ord, men med tonefølge laget av den etablerte teaterkomponisten Tarjei Vatne. Figurer, farger, form er og forløp er laget for å skape undring, og forestillingen er laget for å skape en varm, trygg og inspirerende arena for de aller minste.

Tid: 12. – 14. nov kl. 10.00

Målgruppen er barn 0-3 år.

Juleevangeliet

Figurteater av og med Dukkenikkerne: Monika Solheim, Jan Holden og Gabrielle Barth.

Maria, Josef, hyrdene, Jesus-barnet og den STORE engelen! Alle er de med i den årlige oppsetningen av Juleevangeliet. Forestillingen er en morsom og varm gjengivelse av hvordan dagene kan ha vært i Betlehem i tiden rundt Jesus sin fødselsdag. Julekrybben i ruinene av den gamle Erkebispegården har blitt en tradisjon. Hvert år samler vi inn sko og luer og lager et fantastisk luetre. Luer og sko sendes senere til trengende barn i Øst-Europa.

Tid: 27.nov - 14.des kl.10.00 og12.00

Målgruppen er 3-10 år.