Program for høsten 2017

04.08.16

Her er programmet for Barnas katedral høsten 2017.

Se under "kontakt/billetter" for å bestille billetter.

Velkommen til forestilling i Nykirken!

Snill

 Open Window Theatre - Dominika Minkacz Sira

Snill er en forestilling for både barn og voksne basert på den populære boken „Snill" av Gro Dahle. Hovedkarakteren Lussi er en perfekt jente. Hun er ikke bare høflig, men pen, flink og snill. Så perfekt at en dag blir hun usynlig. Lussis utrolige historie viser at man kan være lykkelig bare når man er seg selv. Forestillingen er en blanding av figurteater, skuespill og animasjon med spennende sceniske løsninger, bilder og bevegelser og passer for alle over 6 år.

Målgruppen er 6-10 år.

Pris: Gratis for skoleelever. Andre kr. 50 per person.

 

Metamorfose

Monika Solheim og Gabrielle Barth

Non verbal Figurteaterforestilling for de aller minste. Åmelise og Larveliten går gjennom store forvandlinger, en metamorfose. Dette er en visuelt vakker forestilling om livet fra larve til sommerfugl, en stor opplevelse for små mennesker. Denne forestillingen blir spilt for åpne barnehager, og vi inviterer Kirkens Bymisjon hvert år.

Målgruppen er 0-3 år.

Pris: Kr.50 per person.

 

Juleevangeliet

Figurteater av og med Dukkenikkerne: Monika Solheim, Jan Holden og Gabrielle Barth.

Maria, Josef, hyrdene, Jesus-barnet og den STORE engelen! Alle er de med i den årlige oppsetningen av Juleevangeliet. Forestillingen er en morsom og varm gjengivelse av hvordan dagene kan ha vært i Betlehem i tiden rundt Jesus sin fødselsdag. Julekrybben i ruinene av den gamle Erkebispegården har blitt en tradisjon. Hvert år samler inn og lager et fantastisk luetre. Luer og sko sendes senere til trengende barn i Øst-Europa.

Målgruppen er 3-10 år.

Pris: Gratis for skoleelever. Barnehager kr. 80 per person.

Åpen forestilling lørdag 9.desember kl. 13.00 og kl. 15.00. Pris kr. 150/100.