Program høsten 2015

08.07.15

Her er programmet for Barnas katedral våren 2016.

Se under "kontakt/billetter" for å bestille billetter.

Velkommen til forestilling i Nykirken!

 

Noas Ark
Hilde Tetlie og Eirik B. Minde

Bli med på Karneval, kle dere gjerne ut som dyr og delta i vårt interaktive dramaforløp med musikk, sang, fortelling og dans. En flott seilas i Noas ark. Båten ligger klar i Barnas Katedral, og det er plass til alle! Ved påmelding får dere tilsendt kristne barnesanger som dere kan øve inn, på forhånd.
Sted: Barnas Katedral, Nykirken
Varighet: ca. 30 min
Målgruppe: 3-5 år
Tid: 15.- 18. februar kl. 10:00
Pris: Gratis

 

Påsken
Av Gabrielle Barth
Skuespillere: Stein-Ove Øygardslia, Dominika Minkacz-Siras og Gabrielle Barth

Hvert eneste år får vi fri i påsken. Fri til å pynte med gule påskekyllinger, spise påskeegg og påskelam. Noen drar på hytten og andre steller i hagen. Men hvorfor har vi fri egentlig? Hvorfor er påske en kirkelig høytid?
Med denne forestillingen tar vi deg med tilbake til Jerusalem den historiske påskeuken for nesten 2000 år siden. Med en blanding av dukketeater, skyggespill og skuespillere gir vi liv til de viktigste hendelsene.
Sted: Barnas Katedral, Nykirken
Varighet: ca. 50 min
Målgruppe: 4-10 år
Tid: 7- 18. mars kl. 10.00 og 12.00
Pris: Gratis for skoleelever
Barnehager kr. 80,- per person
Åpen forestilling/premiere: Lørdag 5.mars kl. 15.00.
Pris: kr. 150/100

 

Petronella og den stygge Andungen
Gabrielle Barth

Klovnen Petronella formidler H.C. Andersens historie om det å være annerledes. Petronella er en tidligere sirkusklovn som nå inviterer til sitt helt eget forteller-klovn-teater. På sin høyst personlige måte levendegjør hun H.C. Andersens historie om den stygge andungen som opplever å ikke passe inn noen steder, før hun oppdager hvem hun virkelig er.
Sted: Barnas Katedral, Nykirken
Målgruppe: 4-10 år
Varighet: ca. 40 min Tid: 25 – 29. april kl. 10:00 og 11:30
Pris: Gratis for skoleelever
Barnehager kr. 60 per person
Andre kr. 100 per person