Alle barn til Barnas Katedral

27.11.14

Desember er virkelig en høydare i Nykirken. På flere måter.

Hver julemåned fullbookes kirken med flere hundre barn hver dag. Skoler og barnehager farter til Barnas Katedral for en helhet av de sjeldne. Dukkenikkernes "Juleevangeliet" har spilt stykket på tiende året i barnekatedralen og danner en fin ramme for de små. Men også de store kommer tilbake år etter år. Flere av pedagogene kan fortelle at det ikke blir skikkelig jul, før de har vært i Barnas Katedral. I tillegg til teaterstykket, finner de også frem til julekrybben i den vakre Erkebispegården under kirken. Sammen med innsamling og utstilling av sko og luer, får barn og voksne med seg dybden av det å gi og motta. Åpne forestillinger skjer lørdag 13/12 og søndag 14/12, begge dager kl 15. Bestilling via våre nettsider.